Over ons

Over Experience Jesus
Wat moet men met een website over Jezus in een tijd waarin religie als irrelevant of als gevaarlijk wordt gezien?

Experience Jesus zet zich in om mensen te helpen om Jezus persoonlijk te leren kennen. Het kennen van Jezus is voor ons niet een irrelevante religie of een gevaarlijk extremisme. Voor ons is het kennen van Jezus de kern van ons bestaan. Volgens ons worden onze diepste verlangens vervult wanneer wij een relatie met God hebben. Dit is niet nutteloos of eng, maar geeft juist hoop voor elke dag. Wij geloven in de relevantie van Jezus, omdat wij Jezus zelf persoonlijk hebben ervaren en geleerd hebben dat hij hét verschil maakt in ons leven.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: